Martinez MP12-MH Crossover Series

€579,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen

Deze prachtige Martinez Crossover klassieke gitaar is uit te proberen in onze winkel aan het Spui 11 te Amsterdam  

Klassieke gitaar, massief ceder top, mahonie, pau ferro toets, Martinez STF element, 12 fret
De innovatieve Crossover Serie biedt instrumenten aan met een smallere hals, een rondere toets en een nieuw, innovatief elementsysteem. Een echte crossover gitaar! Dé gitaar voor gitaristen die gewend zijn aan het gevoel van een staalsnarige gitaar of electrische gitaar, maar het geluid van een nylonsnarige gitaar zoeken.

De aangepaste hals en de kleinere klankkast passen perfect bij de bespeelbaarheid. Dit is een bijzonder aangename gitaar. De smallere hals van 48 mm met een radius in de toets vallen direct in de smaak bij eerder genoemde gitaristen.
Dit instrument heeft een hals/klankkast overgang bij de 12e fret, hierdoor klinkt de gitaar nog meer naar een klassieke gitaar en is het mogelijk een 650 mm mensuur te hanteren zonder dat de eerste posities onbereikbaar worden.

Een echte crossover gitaar!

Deze MP12MH heeft een massief ceder bovenblad en mahonie zij-en achterkant. De meeste gebruikte houtcombinatie bij beginnersgitaren. Het ceder bovenblad heeft een snelle respons en klinkt warm, de mahonie zij- en achterkant voegen een lichte en flatterende kwaliteit hieraan toe.

Het innovatieve Martinez STF elementsysteem is zeer innovatief. Bestaand uit een piëzo element en een interne microfoon wordt het geluid bijzonder natuurlijk weergegeven. Er is echter nog een speciale functie waarbij gebruik wordt gemaakt van een op het achterblad geplaatste driver. Deze laat het achterblad fungeren als luidspreker. Op die manier kunt u, terwijl u niet aangesloten bent op een versterker, de interne effecten toeveogen aan uw akoestische geluid! De interne effecten zijn een galm (room of jhall) en een vertragingseffect (chorus of delay). Een uniek kenmerk dat op geen enkele nylonsnarig instrument te vinden is.
De interne 18650 batterij is oplaadbaar.

specifications

top : solid Canadian cedar
back and sides : mahogany
neck : mahogany
fingerboard : radiused pau ferro
bridge : pau ferro
trussrod : double action
finish : high gloss pu
machine heads : Martinez gold
strings : Savarez 500 CJ high tension
case / gigbag : optional

scale length : 650 mm
neck joint : 12 th fret
top nut : 48 mm
12th fret width : 58 mm
string spacing nut : 39 mm
spacing bridge : 56 mm
upper bout : 278 mm
waist width : 231 mm
lower bout : 370mm
body length : 478 mm
body depth : 94/100 mm
side dot : 7th position
electronics : Martinez STF System. Master volume, tone, microphone volume, effects. 
specials : fingerboard extension on e and b string, clear pickguards

0 sterren op basis van 0 beoordelingen